STEVNEMØTE: Siri Kristiansen

Programvert og komiker Siri har hat trick i Andre Historier, etter å ha kommet med fantastiske fortellinger hos oss under temaene FERIE, KROPPEN og NABOEN. Derfor er det helt naturlig at hun har gått et steg opp og tar konferansierjobben den 3.oktober. Hva med Jon Sigve, sier du? Han er så høy på pæra etter seieren i StorySlam at han må ta seg et eple. Nei, det var ikke en Jon Sigve-vits, men en fattig kopi. Poenget er, vi har nå noen kvelder med gjestekonferansierer, og Siri Kristiansen er første kvinne ut! Vi gleder oss til å ha henne som skipper for kvelden. Se her hva hun har svart på spørsmål om STEVNEMØTE:

Syns du stevnemøte er et godt og givende konsept i kulturen vår eller burde man bare latt slike møter blitt overlatt til tilfeldighetene? Vi er en noe kald og litt tafatt nasjon, men dugnad og skippertak er vi gode på. Et stevnemøte er et slags skippertak for kjærligheten. Og vi burde egentlig bare bli bedre på det, og be ut /takke ja til oftere.
På en skala fra 1 til 10, hvor godt liker du stevnemøter?
Stevnemøter er gøy! men har aldri funket for min del. Jeg gir 5.
Du har akkurat ankommet et stevnemøte. Er du typen som tenker: «Juhu, vi har hele kvelden på å bli kjent! Dette er spennende! Jeg elsker å møte nye mennesker og prate med dem!» Eller er du typen som tenker: «Dette er egentlig absurd. Jeg liker meg dårlig. Og jeg føler vel egentlig at alle følger med på oss. Kanskje noen filmer oss i tillegg» Alternativ B.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.