HAMSKIFTE 4: Jon Sigve the Champion!


Hvem er denne fotogene karen? Jo, splitte mine bramseil, det er jo Jon Sigve Skard! Vår kjære konferansier. Her trodde vi han har var en one-trick-pony, og så går han like frem og vinner høstens StorySlam med brask og bram! Jon Sigves utlegninger om Odinofringer og haglebærende einstøinger i Sveio Kommune har nok gjort underverk for kommunens turistindustri og iallefall for våre lattermuskler! Vi burde jo ikke være overrasket over at Jon Sigve fikk dette til – han har, som tittelen antyder, foretatt flere Hamskifter før, bare se her:

Hamskifte 1
Hamskifte 2
Hamskifte 3

Også stor takk til vår strålende StorySlam-konferansier Helene Abrahamsen!

This entry was posted in Andre Historier, StorySlam. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.