StorySlam!

Tirsdag den 25. september kjører vi i gang med nok en StorySlam! Max 8 deltakere kan melde seg på for å kjempe om heder og ære og publikums gunst, med sin beste personlige historie. Dette er Andre Historiers tredje slam, og under kan du se våre to forrige vinnere:

Caroline Johansen vant StorySlam 27. oktober 2011!
Helene Abrahamsen vant StorySlam hos oss i vår (og den norske finalen!)

 

 

 

 

 

 

 

Vil du melde deg på? Du trenger en historie på max 7 minutter fra ditt eget liv, og er du heldig og kommer videre til finalen: en ekstra historie på max 4 minutter. Påmelding på forhånd sikrer gratis inngang!

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.