Om Andre Historier

Der slampoesi, muntlig fortelling, Spoken Word og Stand-Up møtes, finner du Andre Historier. Inspirert av blant annet The Moth (True Stories Told Live) i USA, er Andre Historier en scene for «Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv». Vi inviterer til kvelder fulle av livsfortellinger, noen ganger morsomt, noen ganger rart, noen ganger rørende, men alltid engasjerende – fremført av muntlige fortellere, komikere, stuntpoeter og publikum selv.

Andre Historier har premiere den 15. september kl. 19.00 på Den Andre Caféen på Det Andre Teatret.

Det Andre Teatret er et nytt og spennende teater for crossover sceneunderholdning som har offisiell åpning den 16. september. Arrangørgruppa bak Andre Historier er glade over å kunne bruke dette teatret som premierested for konseptet. Det Andre Teatret holder til i Ivan Bjørndals gate 9 på Torshov. Med kollektivtrafikk er det flere måter å komme hit på:

  • Trikk 11, 12 eller 13 til Sandaker Senter og gå derfra


Vis større kart

  • Buss 20 eller 54 til Arendalsgata og gå derfra


Vis større kart

Arrangør: Albatrass i samarbeid med Christer Torjussen, Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene. Co-produksjon: Det Andre Teatret. Støttet av Fritt Ord og Norsk Kulturråd.

2 Responses to Om Andre Historier

  1. kev reeder says:

    Når kommer dere i gang igjen i 2013??

  2. Hei Kev! Vi starter ny sesong tirsdag den 26. februar. Følg ellers med på facebook: https://www.facebook.com/andrehistorier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.