MAKT: Janne Rønningen

Janne Rønningen maktDen hemningsløse komikeren og programlederen Janne Rønningen, også hun en gammel kjenning på Andre Historier, tar konferansierpinnen på Andre Historier: MAKT på Caféteatret lørdag 31. mai kl. 22.00. Vi ser frem til at hun skal geleide oss gjennom kvelden. Hun har også svart på spørsmål. Se svarene her:

Du vinner 40tusen på Bjerke travbane. Hva bruker du penga på? Jeg tror jeg ville brukt dem på å få noen til å lage et system i leiligheten min. Med merkede plasser til hver gjenstand, sånn som på skolekjøkkener. I dette skapet er det 1 rivjern, to glassboller, et desilitermål osv. Ikke minst ville jeg at de skulle ryddet opp i hvilke ledninger som passet til hva og hvilke som kan kastes. Og så ville jeg brukt resten av pengene på oppfølging av systemet.
Hva vil du føle om du blir tvunget til å bruke det norske ordet fjesing i stedet for selfie? Jeg synes ikke det er flaut å bli tvunget til å bruke norske ord istedenfor engelske, men jeg synes det hadde vært forferdelig flaut å måtte bruke engelske istedenfor norske. Å bli tvunget til å be om en Hot Dog når jeg skulle kjøpe pølse, for eksempel. Rødmer bare jeg tenker på det.
Har du utøvet makt i dag? Jeg har dessverre ikke utøvet makt i dag, men hvis jeg hadde hatt muligheten vill jeg arrestert som SKRIKER inn i mobiltelefonene sine. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke er forbudt å snakke med veldig høy stemme.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.