HAMSKIFTE 3: Caroline?

Da en viss web-redaktør var liten:

Pling – plong – pling – pling. Synsfeltet blir til fuzzy vann – flashback!

klarte de andre guttene i barnehagen å overbevise yours truly om at lille Michael faktisk var en jente i forkledning, sendt til barnehagen av sin onde far for å spionere og sette kjepper i hjulene på guttedommen. Jeg visste med sikkerhet at han hadde skjult en glidelås under hårfestet i nakken, og at det gjaldt å få ham alene for å avdekke forkledningen. Vi plaget Michael, hundset ham, sa at vi «visste det». Han ble bare lei seg, stakkar. Og jeg? Fikk min aller første smak på konspirasjonsteorier.

Jeg trodde jeg hadde lagt barndommen bak meg, men hva får jeg se? Vår kjære konferansier Jon Sigve Skard har gjennomgått et tredje hamskifte!!! Alle de andre i arrangementskomitéen sier at vi har fått den fantastiske altaværingen/improdronningen/StorySlammesterinnen Caroline Johansen som gjestekonferansier, men jeg husker barndommens mysterier.

Jon Sigve, the master of disguise, hva slags renkespill er det du driver med? Har du vært Caroline hele tiden, eller er det du som er Caroline?

Kom til Andre Historier den 29. mars, og sjekk om Caroline har en glidelås i nakken!

Jon Sigves siste transformasjon

Nye lesere bør sjekke innom Hamskifte 1 og Hamskifte 2, for å sette dette innlegget i perspektiv.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.