STEVNEMØTE: Fredrik Høyer

Fredrik Høyer, glad traver og alltid en glede å ha hos oss! Denne drammenseren leverer vakre, rå og upolerte tekster. Rett fra hjertet and then some. Se hva Fredrik har svart på våre spørsmål om STEVNEMØTE:

Syns du stevnemøte er et godt og givende konsept i kulturen vår eller burde man bare latt slike møter blitt overlatt til tilfeldighetene? Jeg tror det finnes plass til alle former for kjærlighet.
På en skala fra 1 til 10, hvor godt liker du stevnemøter?
7.
Du har akkurat ankommet et stevnemøte. Er du typen som tenker: «Juhu, vi har hele kvelden på å bli kjent! Dette er spennende! Jeg elsker å møte nye mennesker og prate med dem!» Eller er du typen som tenker: «Dette er egentlig absurd. Jeg liker meg dårlig. Og jeg føler vel egentlig at alle følger med på oss. Kanskje noen filmer oss i tillegg» Jeg tenker gjerne det første, og så føler jeg det siste.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.