STEVNEMØTE: Veronica Salinas

Veronica er tilbake! Skuespilleren, fortelleren og forfatteren med røtter fra Argentina skulle egentlig deltatt på åpningskvelden vår i høst under parolen AMERIKA, men ble forhindret. Vi er derfor spesielt glade for å se henne under overskriften STEVNEMØTE!

Syns du stevnemøte er et godt og givende konsept i kulturen vår eller burde man bare latt slike møter blitt overlatt til tilfeldighetene? Jeg tenker at vi burde bare latt slike møter blitt overlatt til tilfeldighetene, men jeg må innrømme at jeg møtet min mann og ble sammen med han takket være Vera som insisterte at vi to måtte bli kjæreste så jeg kan si at jeg traff mannen min nesten på et stevnemøte.
På en skala fra 1 til 10, hvor godt liker du stevnemøter?
1 og 10.
Du har akkurat ankommet et stevnemøte. Er du typen som tenker: «Juhu, vi har hele kvelden på å bli kjent! Dette er spennende! Jeg elsker å møte nye mennesker og prate med dem!» Eller er du typen som tenker: «Dette er egentlig absurd. Jeg liker meg dårlig. Og jeg føler vel egentlig at alle følger med på oss. Kanskje noen filmer oss i tillegg» Jeg tenker:

Dette er spennende!
Nei, det er ikke det.
Jo, så flott, kos deg, smil og ikke tenk så mye.
Tenk, ikke si så mye. Dra hjem.
Bli, sitt, du kan faktsik le senere av alt dette her.
Dette kan bli en fin historie å fortelle senere!

(jeg har alltid en forteller inne i meg
i hjertet mitt som elsker
å samle på historier, så selv om jeg gruer meg til
noe, eller synes noe kan være pinlig
blir jeg der og gleder meg til å ha en historie å fortelle…
sånn er det med oss fortellere =D

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.