SPESIALUTGAVE av ANDRE HISTORIER 31. MAI

andre historier webVi er tilbake! Og det med brask og bram. Vi lanserer en spesialutgave av Andre Historier lørdag 31. mai kl. 22.00 på Cafeteatret. Dette er i samarbeid med Fortellerfestivalen som en del av programposten AfterStory. Som vanlig har vi et tema for kvelden og denne gangen benytter vi oss av festivalens tema: MAKT. Kom til Cafeteatret lørdag 31. mai og lytt til personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv levert av komikere, slampoeter og fortellere om MAKT.

Gratis inngang.

Utøverne presenteres fortløpende på sidene våre. I mellomtiden, ta en titt på Fortellerfestivalens sider: http://www.fortellerfestivalen.no

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.