Andre Historier med hvilepuls

Ah stemning 2

Til alle våre fans, publikummere, utøvere og andre gledesspredere! Andre Historier tar pause dette høstsemesteret, så resten av året må vi klare oss uten trivelige, morsomme og underlige historier på Det Andre Teatret. Vi har hatt en knall vårsesong med utøvere fra både Canada og USA (Kevin Gillese og Sara Benincasa – sistnevnte med sitt strålende one-woman-show Love and Other Indoor Sports), med temaer fra Familien til Oslo, og med en rekke fantastiske komikere, fortellere, slampoeter og forfattere på scenen, alle med personlige historier som har gitt oss både bakoversveis, fått tårene til å sprute og slengt latterdøra av hengslene! Alt geleidet av utrolige konferansier, i vår: Siri Kristiansen, Christer Torjussen og Per Jostein Aarsand.

Arrangørene (Marie Ulsberg, Hilde Madsøe Jacobsen og Ingunn Christensen fra Albatrass, samt fortellerne Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene) tar seg en pause denne høsten for å jobbe med andre prosjekter, men kommer til å savne alt fra den neglebitende angsten når ting ikke går heeeelt etter planen til de fantastiske og magiske øyeblikkene som har oppstått igjen og igjen på Andre Historiers scene. Og selvfølgelig, vårt kjære publikum!

En stor takk til alle som har støttet, likt og deltatt på Andre Historier i vår! Vi snakkes og sees!

Hilsen

Teamet bak

Andre Historier

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.