HAMSKIFTE 5: (Jon) Sigve Bergesen den yngre

(Jon) Sigval Bergesen d.y.

Jon Sigve Skard har vært borte fra konferansierrollen lenge. Hva skyldes det? Vel, forrige gang han hadde vært borte lenge viste det seg at han hadde tatt i bruk en nylig ervervet tidsmaskin. Se dette innlegget for mer informasjon. Vi trodde at grunnen til at vi har hatt gjestekonferansierer de siste tre gangene var at vi ville variere kveldene våre, men i følge Jon Sigve var grunnen en ganske annen. Han hadde fått med seg at vi slet med pengemangel, og drog derfor bakover i tiden, tok identiteten til Skipsreder Sigval Bergesen den yngre for noen få stakkede dager, og klarte å nedskrive i mandatet til stiftelsen han og hans kone etablerte i 1975 at Andre Historier skulle få ubetalt 25.000 kroner i 2012!

For en jobb, Jon Sigve! Oppdraget er nå utført (men ikke fortell Jon Sigve at vi har fått 80.000 kroner av Fritt Ord allerede. Da får han bare mindreverdighetskomplekser).

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.