Oh TESTOSTERONE – Where Art Thou?

Dere har tenkt det. Vi har tenkt det. Alle har tenkt det. Temaet er KROPPEN, og vi har en ren kvinnelig line-up. Ikke et eneste Y-kromosom å skue. Vi holdt på å gå helt i kjelleren, men ble reddet av en Deus Ex Machina på ihvertfall godt over 1,90.

JON SIGVE SKARD! Vår kjære konferansier er tilbake i sin sanne maskuline form (han ser til og med ut som en Y!) etter en rekke hamskifter av mer eller mindre luguber karakter. Vi spurte ham om hva han hadde bedrevet i mellomtiden, og det viste seg at han (selvfølgelig) hadde endt opp i et basketak med en tidsmaskin, vært en god stund i renessansen, stått modell (se ill.), men nå etter en lang rekke eventyr og strabaser, som bl.a. involverte ting vi faktisk ikke kan nevne her, er han tilbake.

Kom til oss i kveld og møt hanen i hønsekurven, og hvem vet, kanskje man får noen besynderlige anekdoter om kropppsfasongen hans?

Jon Sigves suvenir

Til glede for nye lesere:
Hamskifte 1 Hamskifte 2 Hamskifte 3

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.