DØDEN: Mohammad Mirzazadeh

Mohammad Mirzazadeh er forteller og sanger med iransk bakgrunn bosatt i Oslo.  Han har opptrådt på blant annet Litteraturhuset, Cafeteatret og Riksscenen så vel som med Riksteatret, og produserer konserter og forestillinger for både barn og voksne. Han har også deltatt på konserter utenlands, blant annet konserten Mørkestan i Dushanbe i Tadsjikistan i 2010.
Han jobber også med utvikling av Oslo International Rumifestival.

Mohammads mangslungne svar på våre spørsmål finner du her:

Hårfarge: Lysebrun. (Grønt i sollys, kanskje)
Hva drømmer du om: Om mitt forrige eller fremtidige liv, helteegenskaper som man vanligvis ikke har.
Høyhælte eller flate sko: Høyhælte for alle andre (fint å se på :P), men flate for meg takk 🙂
Hater/forakter: Misfornøyde og klagende mennesker. ( Hater ikke, men det plager liver av meg og synes synd)
Du vinner 40 000 kr på Bjerke travbane, hva bruker du pengene på? Sier med engang at jeg vil betale ned gjelden min, men det skjer jo aldri, det ser alle på meg 😛
Tidenes største helt/forbilde:

Er du redd for DØDEN? Nei, ikke så langt i livet 🙂
Ser DØDEN slik ut? Nei, helt motsatt

Når vi sier DØDEN, hvilket av disse ordene tenker du først på?
A) Søvn
B) Poesi
C) Norsk Krim
D) En felles fiende
Hvis DØDEN er en marshmallow, hva er du da? Ja, er vel en veldig bred og rund knapp 🙂
Tror du at du vil bli lei deg om du ser at ingen besøker grava di? Nei, aldri i livet. hvorfor skal jeg ønske folk å komme på en kjedelig grav, men blir veldig glad hvis de koser seg og nyter hvert sekund av deres liv som de fortsatt har igjen.Jeg setter pris hvis de heller besøker meg nå, istedenfor å vente til jeg er i graven 😛

This entry was posted in Andre Historier, Døden, Utøvere. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.