Familiebilder søkes! (Og i disse Sherlock-tider: Ny konkurranse)

Eksempel 1

 

Vi i Andre Historier søker «Personlige bilder fra levd, ulevd og drømt liv» (Fortrinnsvis levd)! Vi vil nemlig dekorere Den Andre Caféen med bilder fra publikum og utøvere, barnebilder, familieturer, selskaper, strandturer, you name it! Blant de som supplerer oss med familiebilder vil vi trekke ut en som belønnes med to gratisbilletter. Send bildet/ene dine til oss her

OG: Det er mer (det er alltid mer). Se på bildet over (Eksempel 1). Det ligger en personlig historie bak det bildet. Den som kan dedusere HVEM babyen i midten er og HVORFOR den har fått et litt spesielt navn, vinner livstidspass for Andre Historier.
The Game is On!

[audio:https://andrehistorier.no/wp-content/uploads/2012/02/02-The-Game-is-On.mp3]

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.