SKRANKEN: Simen Torgersrud

Simen Torgersrud, regjerende Norgesmester i Poesislam, kommer til Andre Historier tirsdag 23. april. Simen kjører en ganske egen stil, og bruker bl.a. materiale fra den norske stevtradisjonen. Hør ham fremføre et stev under Poesislam her:

Se hva Simen svarer på våre spørsmål, bl.a. hva hans drømmeskranke er:

Hårfarge Blond.
Hva drømmer du om? Jeg drømmer om verdensfred og åpenhet. Jenter med glød. Et godt liv med kjellerkald øl og vår.
Hva slags følelser kommer opp i deg når du hører ordet scrapbooking? Hva slags følelser kommer opp i deg når du hører ordet scrapbooking?: Aldri drevet med scrapbooking, men jeg ser på det som noe sentimentalt. Et sted hvor man samler på gode minner eller drømmer. Jeg lurer på om noen har drevet med negativ scrapbooking hvor man samler på dårlige minner, dumme tanker, og mareritt.
Du vinner 40.000 på Bjerke Travbane. Hva bruker du pengene på? Jeg trenger nye sko, etterpå ville jeg blåst av alt på en stor fest for alle jeg kjenner og deres venner.
Tidenes største helt/forbilde? Forbilder kommer og går, men må jeg redusere ned til en blir det kanskje Brutter’n fordi han har vært et forbilde siden før jeg husker.
Tenk deg en verden uten skranken. Hva ville vi hatt i stedet? Uten skranken ville det vel vært selvbetjening, litt trist kanskje.
På hvilken side av skranken har du tilbrakt mest tid i livet ditt? Utdyp. Ettersom jeg har vært skoleelev gjennom det meste av livet mitt er det nok på den mottagende siden av kunnskapsskranken jeg har brukt mest tid. Lutter øre bak en pult. Ellers har jeg vært mye på sykehus og legebesøk. Et minusprosjekt som forhåpentlig viser seg å være en god investering med årene.
Beskriv drømmeskranken. I drømmeskranken er de ikke altfor effektive, men har et komfortabelt venterom med glovarm kaffe og godt, informativt og underholdende lesestoff. Selve skranken må være høy med et utbygd bord sånn at man kan stå og lene seg på den. Ellers bør det være god og ryddig behandling. (Her har jeg svart fra et kundeperspektiv da jeg kun har erfaring med kunde/klient-rollen).

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.