Christer Torjussen tar en kveld til!

Christer Torjussen, sann Andre Historier-venn og lynende morsom komiker, tar en kveld til som konferansier for oss. Han har allerede lost oss igjennom Sladder, skal holde oss i hånden under sesongavslutningen (tema: OSLO) og stepper også inn som konferansier for førstkommende Andre Historier: Skranken!

Christer har garantert en rekke opplevelser og anekdoter som han vil dele med oss innimellom de andre utøverne. Som reisende komiker har han også vært ute for en og annen hotellskranke. Hva han gjorde i skranken for å få dette rommet, vet vi ikke:

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.