SLADDER: Øystein Vestre

Øystein Vestre er vaskeekte sunnmøring, og alle vet hva det betyr – han er gjerrig, stor i kjeften og småbedriftsgründer. Har vi belegg for å si dette om Øystein? Nei, men du vet hva de sier. Det vi KAN si om Øystein, uavhengig av dialekt og oppvekstvilkår, er at han er en drivende og humoristisk forteller med mange gode historier under beltet. Øystein er en av gründerne (sa vi det ikke?) av Fortellerhuset, Norges eldste fortellergruppe. Vi ser fram til Øysteins debut hos Andre Historier.

Hårfarge Gråsprengt (står i passet).
Hva drømmer du om? Fred og ro.
Hva slags følelser kommer opp i deg når du hører ordet scrapbooking? Masse papirrusk etter klipping og liming.
Du vinner 40.000 på Bjerke Travbane. Hva bruker du pengene på? En liten rundreise hit og dit, kanskje til Mikronesia.
Tidenes største helt/forbilde? Nansen (?)

Er det et mål å jobbe for en sladrefri verden, eller er sladder en dyd av nødvendighet? Sladder må til.
Hva er verst: Å bli sladra veldig stygt om, eller aldri å bli sladra om i det hele tatt? Det siste.
Når kan sladring være konstruktivt? (glem det nye begrepet «framsnakke») Sladring kan være positivt på små steder hvor det skjer lite, da er det fint å kunne baksnakke hverandre. Da har man i det minste noe å snakke om. Viktig da, å være utstyrt med kikkert, slik at man kan se over til naboens innkjørsel, hvor man får oversikt over trafikk til og fra huset. Er man heldig å bo i nærheten av Nav/helsestasjon og ser hvem som kommer og går der, kan man nesten ha sladder som hobby.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.