FAMILIEN: Hans Magne Skard

Klikk for å se Hans Magne in action
Undertittelen til Andre Historier er «Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv». Jon Sigve Skard, en av våre gjengangere og hovedkonferansierer, har tatt akkurat dette med drøm svært alvorlig i sine små skildringsdrypp av familielivet i Sveio Kommune. Innimellom har vi også fått høre om det ambivalente og komplekse forholdet til bror hans. Nå, under parolen FAMILIEN, er det vitterlig bevist at Jon Sigve har en bror: Hans Magne Skard. Hans Magne er komiker og ble Årets Nykommer 2012 under Humorfestivalen. Hans Magne er 29, Bergensboer, driver med improteater og stand-up. For første gang i Andre Historiers Historie har vi et brødrepar på scenen. Ta vel i mot Hans Magne, Sveios neststørste sønn!

Hårfarge Brunt.
Hva drømmer du om? Mye forskjellig. I natt for eksempel om at jeg skrudde på tv`n hvor et band jeg spilte i i ungdommen hadde fått sitt eget tv program hvor de spilte sin egen musikk i et helturkist studio. Jeg var erstattet av et nytt medlem. Var glad på dies vegne, men trist på mine.
Hva slags følelser kommer opp i deg når du hører ordet scrapbooking? Ambivalens: Gøy å ha når du blir gammel. Kan til tider bli litt i overkant perfeksjonistiske.
Du vinner 40.000 på Bjerke Travbane. Hva bruker du pengene på? Betale spillegjeld.
Tidenes største helt/forbilde? Inntil nylig, Oscar Pistorius
Kan du lage en oppdatert versjon av uttrykket «blod er tykkere enn vann»? Arveoppgjør er sterkere enn blod.
«Eplet faller ikke langt fra stammen». Er dette sant i ditt liv? Forklar. Problemet var vel heller et det ble hengende alt for lenge, jeg flytta ikke ut før på forsommeren i fjor for eksempel.
Hva slags forhold har du til familieselskaper? En flott arena til å bli kjent med nye fjes.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.