Åpen Mik – MELD DEG PÅ!!

I høst koste Astrid Kristine Andreassen seg på vår Åpen Mik-scene, der hun fortalte historier om nabolaget sitt i Tromsø. I vår har du også mulighet til å delta på Åpen Mik. Vi har Åpen Mik tre av kveldene våre denne sesongen, nærmere bestemt:

12. mars (TEMA: SLADDER)

09. april (TEMA: NIENDE APRIL)

23. april (TEMA: SKRANKEN)

Har du en god historie fra ditt eget liv knytta til et av disse temaene? Send en e-post til post at andrehistorier.no og skriv noen linjer om hva du ønsker å fortelle. Bruk evt. påmeldingsskjemaet nedenunder. Nytt av sesongen er at vi plukker ut deltagerne på forhånd og de som blir plukket ut kommer gratis inn!

Husk at historien maks kan vare i 5 minutter.


Mvh
Andre Historier


Free form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.