PENGER: Lars Poverud

Lars Poverud, Nitimens nye huspoet og tidligere en av Oslos mest kjente gatepoeter, beærer Andre Historier med sitt utpregede nærvær!

Hårfarge Brunrødgrå
Er du for eller imot duftlys? Utpreget imot!
Høye hæler eller flate sko? Kommer an på sammenhengen. Skauen: Høye hæler. Selskapslivet: Flate sko.
Anser du deg som rik eller fattig? Utpreget fattig
Anser du deg som en bløt eller hard poet? Hardbløt med myke kanter
Tror du du hadde blitt en bedre poet hvis du fikk mye penger? Utpreget. Da kunne jeg skrevet sannferdig om overklassen, drukket rødvin og godt øl på utesteder, og dødd halvgammel og muntert.
Det klassiske spørsmålet er. Vil du være rik og dum, eller fattig og klok? Vi spør: Vil du være rik og litt småslem innimellom og veldig poetisk, eller fattig og sånn passe snill innimellom og en skikkelig dårlig poet? Det første. Utpreget.
Hva er den største forskjellen på rike og fattige mennesker? Rike: store, digre hus og båter. Problemer i heimen og med psyken uten å si noe, boirtsett fra hvis det kommer en person (meg), og forteller om egne psykiske vansker. Da kommer det fram. Traff en gang sønnen til Hallbing (sønnen til gode, gamle Morgan Kanemanden, og han misunte meg min dårlige økonopmi, og at jeg kunne gjøre som jeg ville. Jeg repliserte at vi kun ne bytte. Jeg fikk hans kroner, og han fikk min situasjon. Han mistet interessen umiddelbart.
Må man fryse og være sulten rimelig ofte for å bli en god poet, eller er det bare gammelt sludder? Gammelt sludder!!!!!!!!!!!!!! Er du fattig, så blir man for opptat av økonomi og hvordan det skal gå enn å skrive.

This entry was posted in Andre Historier, Penger, Utøvere. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.