NABOEN: Gunhild Dahlberg

Gunhild Dahlberg, radio-journalist, programleder og skuespiller, kjent bl.a. fra Juntafil og forfatter av boka Sånn ca. alt om sex og kjærlighet, kommer neste tirsdag og gir oss sin take på Naboen!

Hårfarge: Mørkblond.
Hva drømmer du om: Å kunne trene igjen. Er herpa i kroppen etter graviditet… og kan ikke løpe for jeg fikk bekkenløsning ETTER fødselen! HERREGUD GÅR DET AN???? Ja, visstnok Herregud igjen.
Hater/forakter: Treige folk som snakker sakte. Folk som bare prater og ikke gjør noe.
Du vinner 40 000 kr på Bjerke travbane, hva bruker du pengene på? Veldedighet. Neida. Noe dyrt med leopardmønster. Kashmirskjerf. Kaffe mokka og brioche med rosin hver dag (bare ting til meg selv så klart. jeg lever nå på 80% av statlig lønn (barselperm) så det er ingenting. Hadde tatt alle 40 tusen selv.
Tidenes største helt/forbilde:
Spørsmål om
Er du av den typen som har hatt lyst til å drepe naboen din av irritasjon en eller annen gang, eller er du av typen som kikker skjevt over mot naboen og skulle ønske du kunne bli bedre kjent, eks spise middag sammen.
Jeg har aldri villet drepe naboen. Men jeg har aldri villet bli kjent heller. Jeg bor i byen fordi jeg vil ha minst mulig kontakt med naboen. På landet må man henge med naboen. Det gidder ikke jeg!
Hva syns du ligger innenfor og utenfor akseptabelt når det kommer til å spørre naboen om tjeneste?
Blowjob er langt over grensen. En kopp sukker kan man saktens låne. Eller allers helst få. Så slipper jeg at de kommer tilbake for å levere den. Da må jeg jo reise meg fra sofaen.
Hvis du kunne velge den perfekte nabo, hvem ville de hatt vært. Kom helst med flere enn kun en nabo.
En perfekt nabo er Geir Moen (friidrettsperson) Han la opp for mange år siden så pressen bryr seg ikke om han lengre. Han holder også på med noen jeg overhode ikke interesserer meg for så derfor hadde jeg sluppet å prate med han i oppgange. Avdanka idrettstjerner passer perfekt. (- myggen) Kan ikke navnet på noen av de for jeg er ikke interessert i sport. Idrettsfolk er bra for de fester ikke og drikker ikke. Og er utenfor medias radar. Og de virker ikke som om de medfører noen risiko- Sånn som politikere. Eller popstjerner som har stalkers.

This entry was posted in Andre Historier, Naboen, Utøvere. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.