OPPUSSING: Alex Müller

Neste gang får vi en internasjonal gjest til Andre Historier! Kveldens headliner er Alex Müller. Hun bor i Baden-Baden i Tyskland og jobber som redaktør, nyhetsanker og forfatter. Hun har studert kreativ skriving, skrevet et stykke om Hello Kitty, gjort flere performance-stykker, startet et internett-mem med Youtube-videoen «Kleiner Hai» og har et band-prosjekt ved navn ZSCHOKK. Etter å ha strevd med konseptet «small talk» i mange år, fant hun til slutt ut at å fortelle historier er den enkleste måten å bli bedre kjent med folk på. Foruten å snakke om været.

Les mer om Alex Müller:

Hårfarge: Brown with first wisps of grey.
Hva drømmer du om: Saving the German humour.
Høyhælte eller flate sko: High heels that feel like flat shoes.
Hater/forakter: Lack of self-irony.
Du vinner 40 000 kr på Bjerke travbane, hva bruker du pengene på? A hiking&knitting trip to Iceland.
Tidenes største helt/forbilde:
Hvis du var verdenspresident, hva ville du pusse opp? The seating orders all over the world.
Instead of party segregation, formal chairs or represantable armchairs (or even thrones) I’d order political gatherings, discussions and even TV-interviews to be a bit more comfortable. But at the same time absurd: With weird chairs, cushions on the floor, swings etc.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.