Meld deg på STORYSLAM

I går var vi på FERIE – et fantastisk hyggelig arrangement med herlig publikum og strålende utøvere. Neste Andre Historier den 15. mars er det duket for STORYSLAM. Har du en personlig historie på maks 7 minutter du vil dele med verdens flotteste publikum? Da kan du melde deg på til oss! Alle som melder seg på kommer gratis inn til arrangementet, hvor åtte påmeldte trekkes ut der og da. Den beste fortellingen kåres av en fagjury og en publikumsjury og vil gå videre til den nasjonale finalen i StorySlam under Fortellerfestivalen i mai. Utover heder og ære og muligheten til å fortelle akkurat DIN historie på en av Oslos varmeste scener, kan du også risikere å vinne ekstremt nyttige premier. Caroline Johansen, fjorårets seierherskerinne, stakk av med et årsforbruk av tannbørster! (Riktignok brukte hun opp alle på tre måneder, vi er usikre på om dette sier mest om Caroline eller tannbørstene)

PS! De fire beste utøverne vil tas ut til en liten finalerunde. Kommer du videre, trenger du også en ekstra minihistorie på 3-4 minutter.


This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.