Sykehus: Torgrim Mellum Stene

Torgrim Mellum Stene er en forteller av rang med et mangslungent register av sjangre og forestillinger under pannebarken. Alt fra det hylende morsomme til det dypt rørende og snodig groteske. Det uforutsigbare er en fast venn i hans fortellinger og den 10. november tar han et særdeles intimt blad fra munnen. Hvorfor et så upassende bilde, sier du? Å, vi har våre grunner.

Sa vi at Torgrim også er medarrangør for Andre Historier? Vel, han er det. Sa vi at han er webmaster også? Vel, han er det også. Sa vi at han har svart på spørsmål? Vel….

Mest minneverdige sykehusopplevelse? Ved ettertanke tror jeg det må være siste gang jeg så morfar på dødsleiet. «Du og jeg har alltid vært kammerater, Torgrim, og det skal vi fortsette å værra» var det siste han sa til meg. Jeg håper jeg har tilstedeværelse nok til å gi en like fantastisk gave til mitt eventuelle barnebarn når tiden kommer.
Hårfarge: Mørk blond med et fall som kommer ekstra godt fram på gode dager. Fall er strengt tatt ikke en farge, men i og med at hunder ser lukter som farger, tar jeg meg den frihet å definere fall som det.
Hva drømmer du om: Fullkommen mennesklig frihet (også fra ansvar for logisk konsekvens, se svar ovenfor)
Høyhælte eller flate sko: Høyhælte sko er imponerende. Hvis jeg hadde blitt tvunget til å gå mer med høyhælte sko i barndommen, hadde jeg kanskje hatt bedre balanse.
Fett eller sukker: Hvis du ser meg stresse, tenker du: «Sukker, vann og fiber». Hvis du ser meg spise, tenker du: «Fett».
Høyre- eller venstrehendt: Jeg har alltid hatt lyst til å være venstrehendt så jeg kunne skrive speilskrift som Leonardo Da Vinci. Men akk, jeg er kjedelig høyrehendt. Har ingen eksotisk familiehistorikk heller, bortsett fra min svenske tippoldefar som stakk til Sverige og etterlot barna etter at kona døde av tuberkulose.
Ja eller nei til duftlys: Jeg har en høyst underutviklet luktesans, så jeg er ikke helt i målgruppen uansett.
Hater/forakter: Før ville jeg sagt ingen og ingenting, men etter at jeg lærte å akseptere at det var greit å forakte og ikke bare være snillistisk hele tiden, så forakter jeg rett som det er! Forakt, forakt, forakt. Det fine med forakt er at den når den blir helhjertet akseptert, så forvandles den til glede og kjærleik. I kid you not.
Du vinner 40 000 kr på Bjerke travbane, hva bruker du pengene på? Nedbetale kredittkortgjeld.
Tidenes største helt/forbilde: Carl G. Jung! og new runner up: herlige og grensesprengende Jane McGonigal:

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.