Senga: Linda Mahala Mathiassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norges beste Hugh Grant-imitator er komikerkortet vi spiller den 13. oktober på Andre Historier: Senga. Lindas absurde humor og herlige karakteriseringer har trollbundet publikum helt siden debuten i 2002, gjennom revyteateroppsetninger, stand-up og humorshowet Marit og Mahala på NRK, sistnevnte med makkeren Marit Persheim, som var med på å innvie Andre Historier på premierekvelden.

Tradisjonen tro har vi stilt Linda Mahala en del spørsmål, bl.a. det tematiske gjestespørsmålet «Hva er den verste senga du har sovet i?». Se svarene her:

Hårfarge: Blond
Hva drømmer du om: Hvis jeg skal gjøre noe på scenen som jeg er nervøs for, har jeg ofte en «scene-drøm» natta før. Drømmen går selvfølgelig ut på at alt går galt og det er gjerne litt merkelige sammensetninger av mennesker i drømmen. Jeg drømte en gang at jeg spilte for mange hundre mennesker og ingen lo, utenom Vebjørn Rodal, han satt helt fremst og lo så han datt av stolen.

Hva er den verste du har sovet i?

En tynn madrass jeg sov på når vi var på kor-tur til Risør da jeg var 11. Sov veldig dårlig den natta på grunn av madrassen men også fordi Laila gikk i søvne , åpna vinduet og skreik.
Høyhælte eller flate sko: Flate sko. Jeg har slakke leddbånd og tendenser til å vrikke anklene. Noe som ble litt bedre etter å ha brukt balansebrett og Ecco-sko som barn. Har slutta med Ecco-sko nå, men tar ikke sjansen på pumps uansett hva Jan Thomas måtte mene. Det er pent med pumps, men ikke særlig pent med jenter som ligger i veikanten med vrikka føtter.
Fett eller sukker: Det spørs i hviken sammenheng. I en kopp te foretrekker jeg sukker.
Høyre- eller venstrehendt: høyrehendt
Ja eller nei til duftlys: Et høyt og rungende: JA!
Hater/forakter: Jeg er sørlending så jeg er ikke så flink til å hate og forakte.  Men jeg jeg kan bli «sørlands-sinna», dvs at jeg koker inni meg og er sindig utenpå, oftest i sammenheng med skumping, dytting, sniking og smatting.
Du vinner 40 000 kr på Bjerke travbane, hva bruker du pengene på? Impulskjøp av hest.
Tidenes største helt/forbilde:

This entry was posted in Andre Historier, Senga, Utøvere. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.