Jon Sigve Skard

Jon Sigve Skard, Andre Historiers konferansier, kommer fra Sveio kommune, like utenfor shoppingmetropolen Haugesund. Han er en freelance skuespiller og forteller, som jobber på Solli Bowling for å få livserfaring og penger nok til å en dag kunne kjøpe seg sitt eget solarium. Etter 5 år med studier sitter han igjen med dramapedagogutdannelse, noe han vurderer å toppe med en master etter hvert. Etter at han, til sin store begeistring, studerte fortellerkunst på høgskolen i Oslo i 2009, har han jobbet med fortelling i flere sammenhenger, blant annet for Norsk Folkemuseum, på fortellerrazzia og på nyttårsfesten til KrF Oslo. Han er lykkelig medlem av fortellergruppen Underkammer som har hatt månedlige fortellerkvelder på Colletts Cafe i halvannet år.

This entry was posted in Utøvere. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.