Jobben: Janne Rønningen

Janne Rønningen er en allsidig komiker og en av bidragsyterne den 29. september under temaet «Jobben».
Fra Standup.no: Janne Rønningen er noe helt spesielt på scenen. Hennes sterke side er at hun er fri for hemninger, man vet aldri helt hva som ramler ut av munnen hennes. Hun er heller ikke redd for å være personlig, og det er umulig å ikke la seg sjarmere av hennes varme vesen. Ærlig, uredd, lettere nevrotisk og alltid åpen tar hun for seg temaer de fleste av oss ikke engang tør å prate om offentlig. Dette er også den kvinnelige komikerens desiderte styrke, ingen temaer er for uviktige eller drøye for Janne. Likefullt kan alle kjenne seg igjen i det hun prater om, og det er ingen tvil om at hun ser verden gjennom sitt helt spesielle blikk. Kanskje er det logisk, andre ganger ren galskap!

This entry was posted in Andre Historier, Jobben, Utøvere. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.