STEVNEMØTE: Mats Eldøen

Fra Mats’ Sukker-profil
Mats Eldøen som filmdebuterte i Norges svar på The Graduate, er selvskreven til å fortelle om STEVNEMØTE hos oss. Iallefall med et slikt dådyrblikk.

Syns du stevnemøte er et godt og givende konsept i kulturen vår eller burde man bare latt slike møter blitt overlatt til tilfeldighetene? Nei altså, man må jo møtes et sted lissom. Som oftest møtes man jo tilfeldig først – på en fest eller lignende. Derifra prøver man å møtes én og én. Alternativet er kanskje å forsøke å møte hverandre tilfeldig på fest så mange ganger at man til slutt er blitt så god kjent at man kan flytte inn sammen. Blind date derimot. Det kan du få kjøpe billig av meg.
På en skala fra 1 til 10, hvor godt liker du stevnemøter?
9.
Du har akkurat ankommet et stevnemøte. Er du typen som tenker: «Juhu, vi har hele kvelden på å bli kjent! Dette er spennende! Jeg elsker å møte nye mennesker og prate med dem!» Eller er du typen som tenker: «Dette er egentlig absurd. Jeg liker meg dårlig. Og jeg føler vel egentlig at alle følger med på oss. Kanskje noen filmer oss i tillegg» Den første er meg ja. «oh boy oh boy oh boy. Tenk om jeg klarer å få henne til å like meg!» jeg er en sucker for å bli likt, så dersom jeg klarer å få en ny og ukjent person til å synes jeg er ålreit danser jeg hjem.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.