Andre Historier: NIENDE APRIL

Det er et langt strekk til neste Andre Historier. Pga. påske må vi vente hele fire uker til vi går i ilden igjen, til 9. april. Og da er temaet, ja, nettopp: NIENDE APRIL. Niende april er både en dato og et kollektivt minne for en utdøende generasjon, men denne dagen vil ikke bare handle om Krigen med stor «K», niende april er også fortellinger om dager da «DET» skjedde, da alt endra seg, da verden ble snudd på hodet. Vi gleder oss til en stor og utforutsigbar kveld hvor vi, som alltid, er åpne for alt fra det rørende og triste til det absurde og komiske.

VINN BILLETTER
Ser du bildet (Det håper vi da!)? Vet du hva som er avbildet? Send oss en e-post og fortell oss hva, så vinner du to gratisbilletter! Første person til mølla!

ÅPEN MIK
Har du en personlig historie på max 5 minutter som kan knyttes til temaet NIENDE APRIL? Meld deg på via skjemaet nedenunder innen utgangen av påsken (1. april). Skriv om historien du vil fortelle – og kanskje akkurat du blir trukket ut!


Free form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.