FERIE: Siri Kristiansen

Hårfarge: Rødbrun.
Hva drømmer du om: Jeg drømmer om å eie en fult utstyrt trehytte et sted på Østlandet, og å drive mitt eget firma. Men min største drøm er faktisk en drøm jeg tror jeg skal få til. Nemlig å hygge meg sammen med de samme få menneskene jeg er glad i resten av livet. Og kunne drive med det jeg synes er gøy til jeg pensjonerer meg. Gjerne ganske tidlig.
Høyhælte eller flate sko: Mentalt foretrekker jeg høyhelte sko, men nede på det praktiske plan blir det mer flatt.
Hater/forakter: Påtatthet, syting og ekstrem selvsentrering plager meg. Jeg klikker også på generell mas.
Du vinner 40 000 kr på Bjerke travbane, hva bruker du pengene på? Skulle gjerne begynt å bygge en trehytte, men det holder nok ikke med 40 tusen, så jeg må gå for stol. Altså en dyr stol.
Tidenes største helt/forbilde: Etter å ha hatt Laura Palmer som forbilde i ungdommen har jeg gitt opp forbilder. Men det er mange jeg synes er flinkere enn meg på det jeg driver med, og som jeg gjerne skulle hatt jobben til.

This entry was posted in Andre Historier. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.